Mina absoluta favoritmärken

Jag älskar verkligen allt som har med mode och trender att göra. Ett av mina favoritmärken, som verkligen är snabba på att se nya trender och designa kläder och skor inspirerade av de stora modehusen, är spanska Zara. Varje vecka fylls webshoppen och butikerna på med nya trendiga kläder, skor och accessorarer av riktigt hög kvalitet. Dessutom blir det inget stort hål i plånboken när du handlar kläder på Zara.

Det händer att jag ser något nytt från modehus som Balmain (ett annat stort favoritmärke) där prislappen tyvärr är alldeles för hög för min budget avseende vardagskläder, och veckor senare ser jag något liknande på Zara. Det är den stora anledningen till varför Zara är min budgetfavorit. Jag gillar att mixa billigare Zara-kläder med något fint från Balmain som sticker ut när jag är festklädd. Ett annat liknande märke är Mango, men jag föredrar Zara.

Mina absoluta favoritmärken

Favoritmärket för accessoarer

Jag tror många tjejer svarar Chanel på frågan om var drömväskan kommer från. På Instagram ser jag väskor från Chanel överallt och med ett pris på minst 20-30 000 kronor är det lite väl dyrt för mig. För väskor har jag en klar favorit och det är Yves Saint-Laurent, också dyra men betydligt billigare än Chanel. Dock har jag en väska från Karl Lagerfeld som vardagsväska, vilken kommer att hålla några år till.

YSL är ju drömmen för mig, jag har bara en liten väska som jag brukar matcha med kläder från Balmain och Zara. Jag önskar att jag snart kommer att kunna köpa en större väska därifrån. Alla deras väskor är så tidslösa och stilrena. Om jag ska investera i ett dyrare klädesplagg eller accessoar tänker jag alltid på om det är ett plagg som även funkar om fem år, eller om det inte längre är moderiktigt nästa säsong.

I min garderob just nu finns mest kläder från Zara och Mango. Jag köpte mycket från VILA förut men jag tycker det är lite tråkigt nu. Jeans är alltid från italienska GAS, deras modeller passar mig perfekt. Många gillar ju Superdry-jeans men de sitter inte bra på mig. På fötterna bär jag helst Converse eller Nike Airmax. Ett par snygga Ray Ban-glasögon och smink från Smashbox, sen är jag redo att möta dagen!